Kayserispor - Ankaragücü Maç Sonu Kulüp Başkanı Ali Çalı'dan Açıklama

Kayserispor - Ankaragücü Maç Sonu Kulüp Başkanı Ali Çalı'dan Açıklama
24 Şubat 2024 - 17:17
Trendyol Süper Lig'in 27'nci haftasında Kayserispor sahasında Ankaragücü'nü geriden gelerek 3-2 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki açıklama yaptı. Bakan Özhaseki:  ‘burası 30 yıldır emek verdiğimiz kulüp’dedi.

Bakan Özhaseki :"Uzun zamandır Kayserispor’un maçlarına gelemiyorduk. Maçın sonucu kötü çıktığında ‘uğursuz geldin’ derler ama ne yapalım? Bu işin doğası da böyle. İyi oldu Kayseri açısından. Nihayetinde yıllarca neredeyse 30 yıldır emek verdiğimiz kulüp burası. Onursal başkan oldum. Hala da bu görevimin devam ettiği bir kulüp. Buradaki iyi şeyler bizi sevindirir. Olumsuz giden şeyler üzer. Bazen fanatikliğim tutar, mağlup olmuşsak spor programlarının hiçbirisini izlemem. Canım sıkıldığı için hiçbirini görmeyim diye.
 İki tane ayrı devre yaşadık. İlk devrede hali ile takım çok iyi değildi. Canımız da sıkıldı ama ondan sonra müthiş bir dönüş oldu. Müthiş mücadeleli bir maç. Gayet de güzel bir maç. Tertemiz de bir maç oldu. Hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah sporseverler bir haftayı böyle keyifle  moralli bir vaziyette geçirirler.

Maçın ardından  Kayserispor Başkanı Ali Çamlı yaptığı açıklamada:”Gerçek Kayserispor kimliğini karakterini ortaya koydular. İzleyenlerin büyük keyif aldığını düşünüyorum. 5 tane gol var. Bu futbol adına güzel, Kayserispor adına çok daha güzel.:” dedi.
 Kayserispor Başkanı Ali Çamlı:"Çocukların hep ileri hedeflemesinden kaynaklı bir motivasyon düşüşü olabilir. Gerçek Kayserispor kimliğini karakterini ortaya koydular. İzleyenlerin büyük keyif aldığını düşünüyorum. 5 tane gol var. Bu futbol adına güzel, Kayserispor adına çok daha güzel. Kayserispor’un geçirmiş olduğu 7 haftalık süreç artık son buldu diyelim İnşallah bundan sonra böyle olsun son bulsun. İyi yoldayız. Yeni aldığımız transferlerin uyum sağlaması, takıma katkı sağlaması son derece dürüst ve yürekli bir şekilde sahada verebileceği ne varsa ortaya koyması bizi en çok sevindiren o. Benim için daha da önemlisi Kayseri ilklere imza atıyor. Yine kimse hakem konuşmuyor. Ne rakip takım ve Kayserispor son derece düzgün maç yöneten bir hakem doğrusu ben onları da tebrik ediyorum. Bütün maçlar böyle yönetilmesi lazım. Hata yapanlarında ben art niyetinin ve kastının olduğunu düşünmüyorum. İnşallah bütün maçlar bu seviyedeki hakemlerin şeyine gelecek. Beklentimiz o ama her şeyden önemlisi Kayserispor’un aldığı 3 puan benim açımdan. Eğer siz makasın  bu kadar daraldığı bilekte sahanızda puan kaybederseniz bu sıkıntı demektir. Bugünde Allah rabbim yardım etti. Güzel bir sonuç 0-2 dan gelip burayı 3-2 almak çok önemli, onun için şehrimize futbol severlere taraftarımıza. Muhteşem bir seyirci kitlesi 90 dakika sadece takımı alkışlayan, baştan beri üstünde durduğum küfür yok. Kötü tezahürat yok. Sahaya bir  şey atma yok.  0-2 iyken bile takımını alkışlayan bir seyirci özellikle kapalı kale seyirci grubu gerçekten tebrik ediyorum. Hep böyle olsunlar. Türkiye ye örnek olsunlar. Bizim istediğimiz bu  galibiyeti onlara hediye ediyorum. Çünkü onlar hak ediyor bunu" 

YORUMLAR

  • 0 Yorum