Kayseri Yarı Maratonuna 7 bin 500 koşu sever atıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve büyük ilgi gören 3. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonuna rekor katılım oldu.

Kayseri Yarı Maratonuna 7 bin 500 koşu sever atıldı
27 Eylül 2023 - 10:15
Yapılan açıklamada, “24 Eylül 2023 Pazar Günü Kadim Şehrimizde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından gerçekleştirilen “Mimar Sinan” temalı 3. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu 7.500’ün üzerinde koşuseverin katılımıyla 2023 yılına damga vurdu” denildi.
Maratonun bütün programlarına katılan Başkan Büyükkılıç ise, “3. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’nu muhteşem bir katılım ile gerçekleştirdik. Eşim Necmiye Hanım ile birlikte başladığımız yürüyüşte beşikteki bebekleriyle katılan aileleri, gençlerimizi, yaşına inat genç bir ruhla koşuyu tamamlayan hemşehrilerimizi görmek bizleri öylesine mutlu etti ki, bu organizasyonu hazırlarken verdiğimiz tüm gayrete değdi. Bu keyifli organizasyonumuzda bizimle birlikte olan önceki dönem Bakanımız Sayın Hulusi Akar’a, Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e, Milletvekilimiz Murat Cahid Cıngı’ya, AK Parti İl Başkanımız Fatih Üzüm’e ve Atletizm Federasyonu Başkanımız Fatih Çintimar ile şehir protokolümüze ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” açıklamasında bulunmuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum