Kayseri Şeker'de 69. kampanya heyecanı

Kayseri Şeker Fabrikası, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ninde katıldığı törenle 69. Kampanya Dönemi Açılışını yaptı.

Kayseri Şeker'de 69. kampanya heyecanı
01 Ekim 2023 - 17:09
Kayseri Şeker Fabrikası’nda düzenlenen törene katılan Bakan Mehmet Özhaseki, “Üreten ve gelişen güçlü Kayseri’nin değerli çiftçileriyle birlikteyiz. Kayseri Şeker Fabrikası’nın düzenlediği 69. Kampanya Dönemi Açılış Töreni’ne katılarak yetiştirilen şeker pancarlarının alımını gerçekleştirdik. Hepimizin medarıiftiharı Kayseri Şeker Fabrikası’nı, çiftçilerimizin her daim yanında oldukları için kutluyor; çiftçi kardeşlerimize de üretimlerinde bereketler diliyorum” ifadelerini kullandı.
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ise, katılımcılara teşekkür ederek, “Kayseri Şeker’in 69. Kampanya Açılış Töreni, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki, Şehir Protokolü ve çok sayıda çiftçimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Ülkemize, bölge insanlarına ve Büyük Kayseri Şeker Ailesine hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum