Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinden Hunat Süt Ürünlerinin Tanıtımı

Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinden Hunat Süt Ürünlerinin Tanıtımı
21 Kasım 2023 - 21:42
KAYSERI DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİNDEN HUNAT SÜT ÜRÜNLERİNİN TANITIMI
 
DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİNİN MARKALARIMIZ VE LEZZETLERİMİZİN TANITIM KAHVALTILARINA YOĞUN İLGİ 
Kayseri İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin üreticilerinden topladığı doğal sütlerden elde ettiği ve Hunat ismi ile markalaştırdığı ürünlerden, 
Süt, Peynir, Ayran, Yoğurt, Tereyağı, Kaymak gibi 15 çeşit ürün ile tüketici buluşturuyor.
 
Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Kayseri’ye bağlı 16 ilçe ve 400 köyde, Bin çiftlik ve bireysel işletmede; 65 bin büyükbaş hayvanın; Suni tohumlama, Küpeleme, Tırnak bakım, Süt verim ve ölçüm, Kaba ve Kesif Yem Bitkileri temini, Ultrason, Hayvan yetiştirme besleme ve teknik servis hizmetleri yanısıra Süt toplama alanında da hizmet ağını her geçen gün genişletiyor.
 
21 Kasım 2023 Salı günü Develi, Yahyalı, Yeşilhisar, Tomarza ve İncesu İlçelerindeki üyelerini Develi'de "Markalarımız ve Lezzetlerimizin tanıtımı Kahvaltısında bir araya getirdi.
 
Develi Kadın ve Gençlik Merkezinde düzenlenen programa, Kaymakam Yusuf Turan, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Protokolü Siyasi Parti ve STK Temsilcileri ile üyeler katıldı.
 
Kayseri İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Günay Çakı organizasyon ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;
Üreticilerin çiftliklerinde elde ettikleri sütlerden elde edilen ürünlerin tüketimine, üretimine ve dolayısı ile ülke ekonomisine katkı sağlamak, yerli ve milli ürünlerin desteklenmesine katkı sağlamak amacıyla 
Kayseri merkez ve ilçelerinde üreticilerimizi yöneticilerimize kahvaltıda bir araya getirerek ürünlerimizi ikram ederek tanıtım sağladıklarını belirtti.
 
Çakı, bu vesile ile hem kendi ürünlerimizin kendi üyelerimize tanıtılmasını, hem de aidiyet duygusunu geliştirmeyi hedefliyoruz dedi.
 
Kayseri İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği,
2 Veteriner Hekim, 60 Personel ve bin üyesine 22 yıldan beri verdigi hizmet yanında, günlük 150 ton da süt toplayıp transfer etmektedir.
 
İNEKSİZ İNEK SÜTÜ 
ARISIZ BAL
YAPAY ET
YAPAY YAĞLAR 
SAHTE YUMURTA
SAHTE ŞEKER VE TATLANDIRICILAR'ın yaygınlaştıği günümüzde güvenilir ve doğal gıda elde etmek de artik zorlaştı.
Bu nedenle farkındalık oluşturmak ve üreticimizi bilinçlendirmek de bizlerin görevidir. 
Nezir Ötegen 21.11.2023 Develi

YORUMLAR

  • 0 Yorum