Kahramanmaraş Elbistan'da kurulan çadır kentin kuaförlük hizmetleri Develi'den

Kahramanmaraş Elbistan'da kurulan çadır kentin kuaförlük hizmetleri Develi'den
02 Mart 2023 - 14:41
Develili Kadın Kuaforlerimiz Elbistanli depremzede kadınların gönüllerini kazandilar.

Ülkemiz insanının tek yurek olduğu Deprem sonrası Seferberlikte kadınlarımız da ellerinin maharetlerini depremzede kadınlarımız için  sergilediler.

Elbistanda görevde bulunan 
 Develi ilçe kaymakamımız Mehmet Tunç'un koordinasyonu ile ilçe Milli Egitim Müdürlüğümüz izni ile Mesleki Eğitim Merkezi müdürü Zafer Şahin  ögretmen Emin Pelin ile  Develi Mesleki Eğitim Merkezi güzellik ve saç bakım öğretmeni Gülsüm Nergiz ve kuaförler ilçemizden deprem bölgesine gittiler.
 Elbistan Cadirkentteki  Kayseri Caddesi Develi sokak'ında bulunan iki çadırda kadın depremzedeler için çocuk ve büyük olmak üzere kuaförlük hizmetleri 7 kadın kuaförümüz tarafından gerçekleştirildi.
 bir günde 100 kadının kişisel bakım kuaförlük ve kişisel bakım hizmetlerini yerine getiren ekip daha sonra ilçeye döndü.

 İkinci ekibinde önümüzdeki günlerde tekrar yola çıkması bekleniyor.

 Bu vesile ile Elbistanlı depremzede kadınların da gönlünü kazanan ve dualarını akan  kuaförlerimiz Develi ile Elbistan arasında bir de gönül köprüsü  kurmuş bulunmaktadır.

 Develi mesleki eğitim merkezindeki güzellik ve saç bakım öğrencileri ve ilçedeki kuaförler aynı zamanda ilçemize gelen Depremzede kadın ve erkeklerin de taşımalı şekilde KYK yurdundan alınarak mesleki eğitim merkezindeki kuaförlük salonunda Kişisel bakım Ve kuaförlük hizmetlerini yerine getirmektedirler.

Develi Mesleki Eğitim mekezi , öğrenci ve idarecileriyle Depremzedelerin yaralarını sarma kişisel bakımlarına katki saglamak için hem ilçemizde hem de Deprem Bölgesinde hizmet ederek aynı zamanda kardeşliğin dar günde belli olduğuna en güzel işareti veriyorlar.

Nezir Ötegen 

YORUMLAR

  • 0 Yorum