KAGİDER yeni iletişim ajansını seçti

 KAGİDER yeni iletişim ajansını seçti
13 Şubat 2024 - 13:46


360 derece iletişim hizmetlerinde, güçlü markalarla önemli başarılara imza atan Stratejist Creative Communications Agency, yeni dönemde Türkiye Kadın Girişimciler Derneği’nin (KAGİDER) iletişim stratejisi, PR çalışmaları, sosyal medya stratejisi, yönetimi ve proje geliştirme çalışmalarını yürütecek.
Stratejist; Reklam (ATL - BTL), Prodüksiyon, Dijital, Sosyal Medya, PR, Influencer Marketing alanlarında 360 iletişim hizmeti sunan bir ajanstır.
Referansları arasında; Soho House İstanbul, W İstanbul, Luxottica, Sunglass Hut, L’Oréal Luxe Group (Yves Saint Laurent, Kiehl’s, Lancome, Urban Decay, Viktor & Rolf), Rebul, L’Occitane, NOTE Cosmetique, MG International Fragrance Company, Hemington, Knitss ve Hannover Fairs gibi ulusal ve uluslararası markalar bulunmaktadır.

KAGİDER Hakkında:



Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER), girişimcilik yoluyla kadının güçlenmesini hedefleyen bir sivil toplum kuruluşudur. Kadının sadece ekonomik olarak değil politik ve sosyal olarak da güçlenmesini hedefler. KAGİDER; kadın girişimciliğini, kadınların ekonomik ve toplumsal rolünün güçlenmesini sağlayacağı için destekler. 
Kuruluşundan bu yana yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde kamu, özel sektör ve sivil topluma mensup pek çok paydaşla, bu hedefe yönelik proje ve çalışmalar geliştirmekte ve yürütmektedir. 500’e yakın üyesi bulunan KAGİDER, vizyonu ve misyonu doğrultusunda, kadın girişimcilerin güçlenmesi için eğitim, rehberlik ve mentorluk desteği vermekte, kadının ekonomik konumunun güçlenmesi ve fırsat eşitliği konusunda çalışmalar yapmaktadır.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum