Kadir Türkmen: Gençlerimize De Deva Olacağız

 Kadir Türkmen: Gençlerimize De Deva Olacağız
23 Mart 2024 - 17:02

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, 1 Nisan tarihinde göreve geldikleri takdirde, meslek edindirme kursları ve bilim merkezleri ile gençleri geleceğe hazırlayacaklarını söyledi.
 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Kadir Türkmen, yaptığı ziyaretlerinde projelerini vatandaşlara birebir anlatmaya çalışıyor. Kocasinan'ın özellikle gençlerine önem veren bir belediye olacağını ifade eden Kadir Türkmen, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında kadınlar ve gençler için projeler üreterek ilçenin ekonomik hayatını hareketlendireceklerini söyledi.
Türkmen, "Seçildiğimiz takdirde, kendi kabuğuna çekilen bir belediye değil, seçmenine hizmet eden, gelecek kuşaklara sahip çıkan bir anlayışla hareket edeceğiz. Bu çerçevede gençlerimizi mesleki olarak ve bilimsel olarak ileri seviyelere taşıyacak projeler üreteceğiz. Gençlerimiz için meslek edindirme atölyeleri yapacağız ve bu sayede gençlerimiz gelecek kaygısı çekmeyecek. Hem gençlerimiz meslek sahibi olacak hem de sanayicilerimize kalifiye eleman yetiştirilecek.
Çağımız teknoloji ve bilim çağı. Gelişen teknoloji ve bilim ışığında kurulacak olan merkezlerle gençlerimiz, son teknolojinin hızına erişecek, teknoloji ve bilim çağına ayak uydurarak hem Kayseri'nin hem de Türkiye'nin dünyada diğer ülkelerle yarışabilmesine katkı sağlayacaklar" diye konuştu.
Meslek atölyeleri ve bilim merkezlerinin sadece ilçe merkezi ile sınırlı kalmayacağını açıklayan Türkmen, "İlçemizin en ücra köşeleri, hizmetlerden mahrum kaldığı gibi bu tür projelerden de mahrum kalmayacak. Yapacağımız meslek atölyeleri ve bilim merkezleri ilçemizin dört bir köşesinde bulunacak. İlim ve bilimi gençlerimizin ayağına kadar götüreceğiz. Kocasinan çağa ayak uyduran, meslek sahibi ve bilgi sahibi gençlerle dolu bir ilçe olacak. Rant peşinde koşan değil, geleceğine sahip çıkan, bir kuyumcu edasıyla gençlerine değer veren ve işleyen bir belediye olacağız" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum