İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı 8. Mart Dünya Kadınları Etkinliği

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı Engelli Kadınları da Unutmadı. 8 Mart dünya kadınlar günü münasebetiyle parti binasında kahvaltı tertipleyen İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı katılan tüm engelli kadınlara çiçekler verdi. Daha sonrasında kahvaltıya geçildi.

İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı 8. Mart Dünya Kadınları Etkinliği
08 Mart 2021 - 21:15

KADINSIZ BİR DÜNYA DÜŞÜNÜLEMEZ

Kahvaltı akabinde konuşma yapan İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık, ''Dünyanın yarısını kadınlar oluşturur, diğer yarısını da kadınlar yetiştiriyor. Demek ki kadınsız bir dünya, erkek egemenliğinde bir dünya ve böyle devam etsin demek mümkün değildir. Bizim için kadın önemlidir hatta en önemlisidir.'' dedi

 

İyi Parti iktidarında engelli vatandaşlarımızın büyük ayrıcalıkları olacaktır.

 

Işık, ''Kadın olmak Türkiye'de malesef zor. Ama engelli olmak çok daha zor. Toplumun her kesimi için yaşanabilir şehirler inşa etmek durumundayız. Geçmişe restorasyon geleceğe de toplumun her kesimi için yaşanabilir şehirler inşa edilmeli. Engelli arkadaşlarımızın yaşantıları zordur. Örneğin Yeraltı Çarşısına engelli kardeşlerimiz giremiyor. Buraya da girmese ne olur sanki diyenler olabilir. Ama biz engelli vatandaşlarımızın hayatın tamda içinde ortasında olmasını istiyoruz. İyi Parti iktidarında engelli vatandaşlarımızın büyük ayrıcalıkları olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların özellikle engelli kadınların 8 mart dünya kadınlar gününü kutluyorum.'' şeklinde ifadelerde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum