İl Başkanı Fatih Üzüm'den Seçim Açıklaması

İl Başkanı Fatih Üzüm'den Seçim Açıklaması
11 Aralık 2023 - 15:38

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, görevinden affını isteyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ve Melikgazi İlçe Başkanlığı’ndan ayrılan Av. Gökhan Ülke hakkında açıklamalarda bulundu.

Gökhan Ülke’nin Melikgazi İlçe Başkanlığı’ndan ayrılarak Melikgazi Başkanı aday adaylığını değerlendiren Fatih Üzüm:”İlçe başkanımızın kendi tercihidir. Bizler hemen akabinde ilçe başkanlığı için aday adaylarının münacatlarını alarak temayül yoklaması için yarını (12 Aralık Salı) planlıyoruz. ” dedi.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, açıklamalarına şöyle devam etti:''Genel merkezden MKYK üyemiz Güler Yüksekdağ ve Kayseri Koordinatörümüz Zerrin Arslan hanımın eşliğinde kadın kollarımızın önceki dönemlerdeki tüm il başkanları ile, merkez ilçe başkanları ile görüşmeler gerçekleşti. Temayül yoklaması yapıldı. Bu hafta içerisinde tüm adayların genel merkeze davet edilmesini ve atama yapılmasını bekliyoruz. Sayın Emine Timuçin'e şimdiye kadar vermiş olduğu tüm emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Yeni gelecek başkanımıza başarılar diliyoruz.'Bu konu hakkında da temayül yoklaması yapılacak. Genel merkezden çağırılacak isimleri bekliyoruz. Temayül yoklaması için yarını (12 Aralık Salı) planlıyoruz. Orada da yeni bir teşkilat yapılanması gerçekleştirilecek.''

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm,  31 Mart 2024 yerel seçimler için ayın 15’ni işaret etti. AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm:''Çalışmalarımız devam ediyor. İttifak ile ilgi çok kısa bir süre içinde açıklama gelecek. Sayın liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli görüşmelerde sona geldiler, büyükşehirlerde belli bir mutabakata varıldı. Küçük vilayetler için detaylar görüşülüyor. Biliyorsunuz ki daha önceki seçimde Kırşehir, Bolu, Amasya gibi bazı illerde ayrı adaylar gösterilmişti. Bu seçimde beraber aday çıkarılacak mı sorusunun görüşmeleri devam ediyor. Kayseri ile ilgili bugün veya yarın net bir açıklama gelmesini bekliyoruz. Daha sonrasında sayın cumhurbaşkanımız 15 Aralık itibariyle belediye başkan adaylarını açıklamaya başlayacak.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum