"HOŞGELDİNİZ"

"HOŞGELDİNİZ"
09 Eylül 2021 - 09:50
Kayseri’de üniversite eğitimi alacak gençlerimize Gençlik Merkezleri faaliyetleri, yurt başvuruları ve şehrimizle ilgili bilgiler aktarılması için kurulan standı gezen İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Erciyes Üniversitesi ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi içine kurulan stantlarda, Gençlik Liderleri Kayseri’ye yeni gelen birçok öğrenci ve velinin soruları cevaplıyor.
Stantları gezen İl Müdürü Kabakcı, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Yener’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. İl Müdürü Kabakcı, ayrıca Emniyet Müdürlüğü tarafından açılan standı da ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, yaptığı açıklamada “Şehrimize üniversite kaydı yaptırmak için ülkenin dört bir yanından gelen öğrencilere personellerimiz tarafından Gençlik Merkezlerimizin faaliyetleri, yurt başvuruları ve kent ile ilgili geniş bilgiler veriliyor. Bu vesileyle Kayseri’ye ilk defa gelen öğrencilerimize ve velilerimize hoş geldiniz diyor, öğrencilerimize güzel bir eğitim öğretim dönemi geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum