Hes Kablo Kayserispor Galatasaray ile Mücadele Edecek

Spor Toto Süper Lig’in 30.haftasında Hes Kablo Kayserispor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumunda oynanacak mücadele cumartesi günü 19.00’da başlayacak.

Hes Kablo Kayserispor Galatasaray ile Mücadele Edecek
09 Mart 2021 - 22:08
Teknik direktör Uğur Kulaksız ile 4.galibiyetine imza atan Hes Kablo Kayserispor, ligin güçlü ekiplerinden Atakaş Hatayspor’u deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başardı. Dan Petrescu’dan sonra tekrar göreve getirilen Uğur Kulaksız ile 2’de 2 yapan Hes Kablo Kayserispor’da moraller oldukça yüksek durumda. Hatay galibiyetinden sonra Süper Lig’de 14.sıraya yükselen Hes Kablo Kayserispor, 31 puan topladı.
Spor Toto Süper Lig’in şampiyonluk adaylarından Galatasaray ise cuma günü hava yolu ile Kayseri’ye gelecek. Kayseri’den puan ya da puanlar ile ayrılmak isteyen Galatasaray, şampiyonluk yarışından kopmamanın hesaplarını yapıyor. Evinde Demir Grup Sivasspor ile berabere kalan Galatasaray, puan kaybını Kayseri’de telafi etmek istiyor.
Hes Kablo Kayserispor, bugün akşam saatlerinde Uğur Kulaksız yönetiminde yapılan antrenman ile Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı. Recep Mamur tesislerinde gerçekleştirilen antrenman 1.5 saat sürdü. Lig’in alt sıralarında mücadele eden takımların da kazanması ile küme düşme hattı ateş hattına dönmüş durumda. Hes Kablo Kayserispor ise gözünü aslana dikti. Evinde oynayacağı Galatasaray maçından puan ya da puanlar ile ayrılmak isteyen Kayserispor, orta sıralara tırmanarak küme düşme stresinden uzaklaşmanın peşinde.
HABER: Yusuf KAYA
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum