Hayırlı Olsun 'Yeşilkent' Teşekkürler Baki Başkan"

Hayırlı Olsun 'Yeşilkent' Teşekkürler Baki Başkan"
17 Eylül 2023 - 14:50

Kahramanmaraş depreminde ağır hasar almasının ardından kapanan Yeşilkent Şehit Osman Börklüoğlu ilköğretim okulu öğrencileri okullarına kavuşuyor. Okul öğrencileri Baki Başkan'a okulları ile ilgili gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor
HAYIRLI OLSUN YEŞİLKENT
Kahramanmaraş depreminde ağır hasar almasının ardından kapanan Yeşilkent Şehit Osman Börklüoğlu ilköğretim okulu öğrencileri okullarına kavuşuyor. 
Yeşilkent mahallesinde bulunan Şehit Osman Börklüoğlu ilköğretim okulu 2023 / 2024 eğitim öğretim yılına maalesef başlayamamıştı. 
Baki Bayrak'ın girişimleri sonuç verdi
Bu konunun üzerine hassasiyet ile duran Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, Kayseri Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Baki Ersoy ve Kayseri Valisinin girişimleri ve çalişmalari sonuç verdi. 
Baki Başkan'ın gayretli çalışmaları takdir topluyor
Kapatılan okulun yerine bölgede daha önce faaliyet gösteren ve şuan kapalı olan Yeşilkent Dadaloğlu Lisesi’nin tekrar açılması için muhtarı Eray Gökdemir daha önce yaptığı açıklamada, Öğrencilerimiz okullarının ağır hasar aldıkları ve taşımalı eğitime geçmeleri durumunda çok üzüldüklerini, Öğrenciler başka bir okulda eğitim yaptıkları zaman çok sıkıntılar çektiklerini ancak okullarının tekrar kendi yaşadıkları mahallede açılmasını istemişlerdi. 
Bu bu gelişmelerin ardından Sarız'da yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren ve göreve geldiği günden bugüne Sarız halkının büyük çoğunluğunun gönlünde adeta taht kuran Sarız'ın çalışkan başkanı Baki Bayrak'ın hiç zaman kaybetmeden tadilat işlerini üstlenerek en kısa zamanda 2023-2024 yılı eğitim öğretime hazır hale getirmesi ilçede takdirle karşılandı. 
Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak yaptığı açıklamada" "Bizler tarih boyunca nice zorluğun altından inancımızla, gücümüzle, birliğimizle çıkmış muteber bir milletiz. Yine elimizden gelenin en iyisini yaparak güzel günlerimizi inşa edeceğiz. Bizler depremin üzerimizde yaratmış olduğu makus etkiyi yok ederek Yeşilkent Mahallemiz Şehit Osman Börklüoğlu ilköğretim okulunu Pazartesi günü açarak öğrencilerimize velilerimizin sevincine ortak olmak istiyoruz." dedi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum