"Hayalini Kuruyorum Jandarma İle Geleceğe Yürüyorum" Projesinin Açılışı Yapıldı

"Hayalini Kuruyorum Jandarma İle Geleceğe Yürüyorum" Projesinin Açılışı Yapıldı
03 Haziran 2023 - 20:48
Bağımlılıkla mücadele, gönüllüğü geliştirmek ve gençlerin sportif, sosyal, kültürel ve istihdam kapasitelerinin gelişmesi için planlanan ve gençlere tekvando eğitimi verecek olan “Hayalini Kuruyorum Jandarma ile Geleceğe Yürüyorum” projesinin açılışı Vali Gökmen Çiçek’in teşrifleri, il ve ilçe protokollerinin de katılımıyla Talasgücü Belediyespor Tesislerinde yapıldı.
 Vali Gökmen Çiçek’in himayesinde ve Kayseri Jandarma Sorumluluk bölgelerinde yürütülecek olan projeye Develi Belediyesi, Jandarma Alay Komutanlığı, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Tekvando Federasyonu Kayseri Temsilciliği, Talas Belediyesi ve Yahyalı Belediyesi de katkı sağladı. 80 tanesi ilçemizden olmak üzere toplamda 120 gence tekvando eğitimi verecek olan projenin açılışında konuşan Vali Gökmen Çiçek “Gençlerimizi zehirlemek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bunun için her türlü mücadeleyi veriyoruz. Emniyet ve Jandarmamız yaptıkları operasyonlarla alçaklara fırsat vermiyor. Diğer taraftan gençlerimizin bulundukları mahallelerde spor kursları açarak onları kötü alışkanlıklardan korumaya çalışıyoruz. Emniyetimizin spor okullarından sonra şimdi de jandarma spor okullarımız tekvando kurslarıyla faaliyetlerine başladı. Tüm kurumlarımızla her mahallede spor okulları açmak için çalışacağız. Hayırlı olsun” dedi.
 İlçeden seçilen gençlere lisans çıkarılarak Develi Belediye Spor Kulübü sporcusu olarak eğitimlerine devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Develi Belediyesi olarak gençlerimize yapılan yatırımları çok önemsiyor bizler de her zaman elimizden gelen desteği veriyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak ve onlara sporu sevdirecek bu projeye katkı sağlayan başta Valimiz Sayın Gökmen Çiçek olmak üzere paydaş olan tüm kurumlara ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyor, Develimize ve tüm Kayserimize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum