Hacılar Belediye Başkan Adayı Bünyamin Geçgil:" Hacıları Yeniden İmar Edeceğiz"

Hacılar Belediye Başkan Adayı Bünyamin Geçgil:" Hacıları Yeniden İmar Edeceğiz"
22 Şubat 2024 - 17:43

 

HACILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BÜNYAMİN GEÇGİL:” HACILARI YENİDEN İMAR EDECEĞİZ”

Yeniden Refah Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Bünyamin Geçgil seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Geçgil,  çat kapı ziyaretleriyle vatandaşların evlerine konuk oluyor. Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözüm bulmak için çalışacağını söyleyen Yeniden Refah Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Bünyamin Geçgil:”Teşkilatımız kadın kollarımız gençlik kollarımız ve teşkilatımız olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Halkımızla buluşmalarımıza devam ediyoruz. Çat kapı ziyaretlerimiz ev oturmalarımız devam ediyor.  Vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz. Notlarımızı alıyoruz şu anda güzel gidiyoruz teveccüh çok iyi. Hacılar'da vatandaşlarımız değişim istiyorlar artık refah'ın vaktinin geldiğini söylüyorlar. 20 yıllık bir sabit kalan hacılarımız var ilerlemedi hiç bir şekilde yatırımdan faydalanılamadı yani merkez olma ilçe olma sebebiyle istediğimiz hizmetleri alamadık onun için de halkımız bize çok iyi bir teveccüh gösteriyorlar.  Allah'ın izniyle de 31 Mart gecesi bayrağı devralacağımıza çok inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Hacıların sorunlarını dile getiren Yeniden Refah Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Bünyamin Geçgil:” Şimdi bir defa Hacılar'ın gelişimini istemek lazım heyecan lazım siz istekli olmazsanız herhangi bir şekilde çözüm üretemezsiniz proje üretemezsiniz biz bu hacıların bu durumunun makus tarihini zaten değiştirmek için talip olduk.  Bizim Hacılar’ımızda tamamen köhneleşmiş bir yapı var yani hiçbir şekilde modern bir hayata uymayan hala 90'lı çağlarda duran bir köhneleşmiş bir yapımız var.  İmar sorunumuzu süratle çözmemiz gerekiyor artık buraların modern bir yaşam haline gelmesi gerekiyor.  Cazibe merkezi olması gerekiyor artık göç veren değil göç alan bir hacılar olması gerekiyor yani imar düzenlememizi tamamen yapmamız gerekiyor.  Mahalleşmemiz gerekiyor,  dükkânların olması gerekiyor.  Okullarımızda sıkıntımız var. Meslek Yüksek Okullarımızı buraya getirmemiz gerekiyor. Halk için burada yaşam alanı açmamız gerekiyor. İnşallah göreve geldiğimizde ilk yapacağımız iş imar sorunumuz. İmar sorunumuzu kökünden haletmemiz gerekiyor. Makûs tarihini değiştirmek için bütün projelerimiz hazır.” ifadelerini kullandı.

Nasıl bir belediye başkanı olacağına değinen Yeniden Refah Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Bünyamin Geçgil:”Vatandaş mevcut yönetimin kendisinden çok uzak olduğunu dert dinlenmediğini, sorunlarına hiçbir çözüm üretilmediğini, ulaşamadıklarını söylüyorlar. Bizler oturan bir belediye başkan adayı değiliz. Bizler her zaman sahada sokaklarda gezen bir belediye başkan adayı olacağız. Neden sorunu yerinde tespit edeceğiz. Bir belediye başkanı halkı ile arasına set koyamaz. Biz halkın vekili olarak idari amir vekilliğini yapacaksak onlar bizim asillerimiz biz onlara hizmet edeceğiz. Onlar bize hizmet etmeyecekler. Bizim Hacılar’da aldığımız şikâyetlerden biri bu belediye başkanının cumadan cumaya görüyoruz. Biz geçim zamanında halkımızın yanında olacağız. Kim bize ihtiyaç duyarsa ulaşabilecek. Biz sürekli halkın içinde olacağız.”dedi.    

YORUMLAR

  • 0 Yorum