Develi Belediyesi Harıl Harıl Çalışıyor

Develi Belediyesi, ilçe merkezi ile birlikte kırsal mahallelerde ihtiyaçlara anında çözüm bularak kısa sürede çalışmalara tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunuyor.

Develi Belediyesi Harıl Harıl Çalışıyor
25 Ekim 2023 - 11:26
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, belediyenin rutin hizmetlerinin yanı sıra ilçe genelinde vatandaşın talep ve ihtiyaçlarına göre birçok hizmeti kısa sürede tamamlayarak kullanıma sunduklarını söyledi. Amaçlarının ilçe sakinlerinin yaşam konfor ve kalitesini artırmak olduğunu belirten Başkan Cabbar, kırsal mahallelerin ihtiyaçları olan yol çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini bunun yanında ilçe merkezi ile diğer bütün mahallelerde kaldırım, park ve benzeri hizmetleri hayata geçirdiklerini ifade etti.
Başkan Cabbar, “Muammer Kocatürk Caddesi, Şehit Üsteğmen Ömer Mavi Caddesi, Aygözme Mahallesinde elektrik direklerinin yer altına alınmasından dolayı deforme olan yerlerde ekiplerimizin yaya yolu çalışmaları özenle devam ediyor.
Meteoroloji Park, Venk Park, Reşadiye Mahallesi, Belediye önü, Eski hastane karşısındaki park çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hizmetlerimizi yazdan kalma şu günlerde hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum