Depremzede Öğrencilerden, Tomarza Belediye Başkanı Şahin'e Teşekkür Ziyareti

Depremzede Öğrencilerden, Tomarza Belediye Başkanı Şahin'e Teşekkür Ziyareti
23 Mayıs 2023 - 07:18
Depremde öğrencilere sahip çıkan her türlü konuda desteklerini esirgemeyen Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin'e depremzede öğrenciler Başkan Şahin'i makamında ziyaret ederek teşekkür ziyaretlerinde bulundular.
6 Şubat tarihinde gerçekleşen asrın felaketi deprem nedeniyle Tomarza Belediyesinin tüm imkanlarını seferber ederek deprem bölgesine koşarak Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin bununla yetinmeyerek deprem bölgesinden Kayseri'ye gelerek barınan öğrencilere yaşamış oldukları deprem psikolojisinden uzaklaştırmak için aralarında Tomarza Fen Lisesinde aralarında bulunduğu öğrencilerin tamamını Erciyes Dağında piknik organizasyonu gerçekleştirildi.
Depremzede öğrenciler ise her türlü konuda destek olan Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin'i makamında ziyaret ederek teşekkür ziyaretlerinde bulundular.
Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Şahin, her türlü konuda siz depremzede öğrencilerimizin yanınızdayım. Allah, bir daha böylesine deprem olayını ülkemize inşallah yaşatmaz diyerek ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum