Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Baki Bayrak, AK Parti Sarız İlçe Teşkilatını ziyaret etti

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Baki Bayrak, AK Parti Sarız İlçe Teşkilatını ziyaret etti
30 Ocak 2024 - 21:00

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Baki Bayrak, AK Parti Sarız İlçe Teşkilatını ziyaret ederek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Sarız AK Parti İlçe Başkanı Hulusi Kara ve yöneticilerinin hazır bulunduğu istişare toplantısı AK Parti İlçe binasında gerçekleşti.

AK Parti Sarız İlçe Başkanı Hulusi Kara “ Sarız Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Baki Bayrak ve İlçe teşkilatımız ile birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız İlçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Cumhur ittifakı olarak ilçemizde güzel çalışmalara imza atıyoruz. İlçemiz adına yapılan tüm çalışmalarda Teşkilatım adına Belediye Başkanımıza ve Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkanı Baki Bayrak,“Cumhur İttifakımızın değerli ortağı AK Parti İlçe teşkilatımız ile beraber istişare toplantısı gerçekleştirdik. İlçe Başkanımız Hulusi Kara ve yönetim kurulu üyelerimizin misafirperverliği içinde ayrıca teşekkür ediyorum. İlçemizin değerini her geçen gün biraz daha artırmanın gayreti içerisinde olduğumuzu ifade ettik. Aziz milletimizin destek ve teveccühüne mazhar olan Cumhur İttifakı olarak yolumuza yılmadan yorulmadan aşkla devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza her alanda devam ederken, Bizlere her türlü desteklerini esirmeyen tüm AK Partili kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum