CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin Kayseri BŞB'yi Su Üzerinden Eleştirdi

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin Kayseri BŞB'yi Su Üzerinden Eleştirdi
20 Mart 2024 - 12:59
CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin Kayseri BŞB’yi Su Üzerinden Eleştirdi: Daha Önceleri Neredeydiniz?
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri il Başkanı Feyzullah Keskin, yayınladığı yazılı açıklama ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı “Su fiyatı indirimi” üzerinden eleştirdi. Başkan Keskin, “KASKİ’den yapılan % 20’lik indirimin hemen akabinde % 30’luk yapılan ikinci indirimi seçim için yaptılar dilerim yılsonuna kadar devam eder” şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri il Başkanı Feyzullah Keskin konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Madem suda %50’lik indirim yapılabiliyordu da şimdiye kadar niye yapmadınız diyen Keskin “ Seçim yatırımı olduğu gün gibi ortada, madem bu iş olabiliyordu da daha önceleri nerelerdeydiniz? hani maliyet pahalıydı hani suya zam yapmak zorunluydu tabi 31 mart seçimi Büyükkılıç’ın aklını başına getirdi. Çünkü anketlerde oylar düşüyor kamu oyunda ‘yeter artık hep aynı kişiler mi şehri yönetecek niye kimse oturduğu yerden kalkmak istemiyor’ sitemi aklılarını başlarına getirdi ve suya üst üste iki kez indirim yaparak vatandaşı düşündüklerini kanıtlamaya çalışıyorlar. O halde Doğalgaz ve Elektriğe de indirim yapında samimiyetinizi görelim “ dedi.

HER YER AKP BAYRAĞI, HER YER ÇADIR
Kayseri sokaklarının, caddelerinin yine bayraklarla süslendiğine de değinen İl başkanı Keskin, ”Bu değirmenin suyu nerden geliyor. Her yer AKP bayrağı, her yer çadır. Vatandaşın parasını siyasi yatırım olarak harcıyorlar. AKP genel başkanı geliyor diye meydandaki kırık dökük parkeleri de yeniliyorlar daha önce basın yazdı, TV’ler bas bas bağırdı hiç oralı olmadılar ama söz konusu Genel başkanlarının mitingi olunca seferber olup taşları yeniliyor ve sağlamlaştırıyorlar yani vatandaşın şikayeti ancak Tayyip bey mitinge geliyor diye cevap buldu” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum