CHP: Atatürk'e yer verilmemesi tarihi bir ayıptır

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Kayseri Büyükşehir Belediyesine tepki göstererek, ilanlarda Atatürk’e yer verilmemesinin tarihi bir ayıp olduğunu açıkladı.

CHP: Atatürk'e yer verilmemesi tarihi bir ayıptır
26 Ekim 2023 - 08:39
Kayseri'nin belirli noktalarında, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı nedeniyle verilen billboard reklamları önünde CHP Kayseri İl yönetimi basın açıklaması yaptı.
CHP İl Başkanı Keskin, yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin 100. yılının kutlanacağı 29 Ekim 2023 tarihine ilişkin bu reklamlarda, Cumhuriyetimizin 100. yılından hiç bahsedilmediği gibi Evrensel ve Kurucu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ve şanlı Türk Bayrağımızın görsellerine yer verilmemesi de Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin tarihi bir ayıbı olarak kayıtlara geçmiştir. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve yetkililerinin, Türk Bayrağı'ndan ve Evrensel ve Kurucu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün görsellerine yer vermemesi hususu, bu değerlerden utanıyorlar mı sorusunu da aklımıza getirmektedir. 

Türkiye'nin bütün büyük kentlerinde, coşkuyla kutlanmaya hazırlanan Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılı için Kayseri'de herhangi bir hazırlık görememek bizleri derinden üzmektedir. Caddelerin Türk Bayrakları ile donatıldığı, Evrensel ve Kurucu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün görsellerinin, sözlerinin kentin belirli noktalarında sergilendiği, coşku ve bayram havasında bir 100. yıl kutlaması hepimizin arzusudur. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Başkanlıkları olarak Kayseri halkını ev ve işyerlerini bayraklarla donatmaya, Cumhuriyetimizin 100. yılında kutlamak için alanlara davet ediyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum