Başkanlar zirvesi Büyükşehir'de yapıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ev sahipliği ve başkanlığında 3 ilçe belediye başkanının yanı sıra AK Parti İl Başkanı ve yönetiminden iki isim Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya geldi.

Başkanlar zirvesi Büyükşehir'de yapıldı
27 Eylül 2023 - 12:12
Kent gündemi yerel seçim ve belediye başkan adaylarının olduğu dönemde toplantının yapılması dikkat çekti.
Başkan Memduh Büyükkılıç, yapılan toplantıyı duyuran isim oldu. Başkan, “AK Parti Kayseri İl Başkanımız Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın ile belediyemizde bir araya geldik. Her zaman uyum içerisinde ülkemize ve ilçelerimize hizmet etmek için ortak paydada buluştuğumuz başkanlarımıza teşekkür ederim. Rabbim birliğini, beraberliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı.
Zaman zaman belediye başkanları bu ve benzer toplantılar yapıyordu.Ancak kentte gerek AK Parti gerekse diğer siyasi partilerle ilgili olarak yerel seçim gündeminin olması, yerel seçimde kimler aday olacak kimler olmayacak değerlendirme ve tartışmalarının başladığı bu süreçte yapılan toplantının içeriği de merak konusu oldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum