Başkan Mehmet Cabbar'da toplantıya katıldı

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, ilçede düzenlenen süt ve süt ürünleri ile ilgili toplantıya katıldı. Başkan, tarımın ilçeleri için önemli olduğunu ve bu yönde ciddi yatırım ile projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Başkan Mehmet Cabbar'da toplantıya katıldı
23 Kasım 2023 - 22:10
Kayseri İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin markası olan Hunat Süt ve Süt Ürünleri’nin değerinin artması ve tüketiminin yaygınlaştırılması için Develi’de toplantı düzenlendi.
Toplantıya İlçe Kaymakamı Yusuf Turan, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Birlik Başkanı Günay Çakı, siyasi parti başkanları, oda başkanları ve ilçemizde hayvancılık yapan hemşerilerimiz Kadın ve Gençlik Merkezinde bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundular.
Başkan Cabbar, Develi’de üretilen tarım ürünlerinin Kayseri ve Türkiye genelinde tüketilen ürünler olduğunu, Gacer buğday üretimi ile Develi’nin Türkiye’nin gözde ilçesi konumuna geldiğini belirterek, “Pandemi ile birlikte tarım ve tarım ürünlerinin önemi bir kez daha arttı. Bu anlamda tarım için ilçemizde atılan adımların yerinde ve isabetli olduğunu pandemi sürecinde gördük. Bu çerçevede tarımla ilgili yeni yeni projelerimizde hayata geçirilecektir” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum