Başkan Büyükkılıç'a Cumhur İttifakı'ndan "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Başkan Büyükkılıç'a Cumhur İttifakı'ndan "Hayırlı Olsun" Ziyareti
06 Mayıs 2024 - 20:52

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen ve yönetimi, Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Halit Yağmur ile Özvatan, Sarıoğlan ve Bünyan belediye başkanlarını misafir etti.
Birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen ve Kayseri’de dayanışmanın gücünü hep gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ortağı olan AK Parti ve MHP’lilerle bir araya geldi.
Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, hem Başkan Büyükkılıç’a yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı hayırlı olsun temennisinde bulunulurken hem de hizmetler istişare edildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükkılıç, Kayseri’de birlik ve beraberliğin her zaman bereketini yaşadıklarını ve bu dayanışmanın şehrin ruhuna yansıdığını ifade etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmanın en güzel örneğini sergilediğimiz Cumhur İttifakı ortağımız ile AK Parti teşkilatımıza teşekkür ederim” dedi.
MHP heyeti de Başkan Büyükkılıç’ı yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik ederek, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundular.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum