Başkan Akay'dan CHP İl Başkanı Keskin'e  tepki

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, daha önce gündeme gelen ve savcılık ile bakanlıkça incelenerek iddiaların asılsız olduğu belirlenen bazı söylemlerin CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin’e tepki göstererek, Kayseri Şeker gibi şehrin değeri çiftçiye büyük destek veren kuruluşla ilgili suçlamalarının niyet bozukluğu olduğunu ifade etti.

Başkan Akay'dan CHP İl Başkanı Keskin'e  tepki
09 Eylül 2023 - 08:48
Başkan Hüseyin Akay, tepkisinde şu ifadelere yer verdi; “Seviyesizliği muhatap almışlığım yoktur. Ama ismim ve görev yaptığım kurum çirkin siyasetin malzemesi yapılmak gibi bir hadsizlik karşısında da sessiz kalacak değilim.
CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin; dün düzenlediği basın toplantısında şahsım ve Kayseri Şeker hakkında atıp tutmuş, Aslı astarı olmayan konularla ilgili ithamlarda bulunmuştur.
Öncelikle Kayseri Şeker ve şahsımla ilgili suç içerikli bilgi, belge olupta bunu savcılığa vermeyen müfteridir. (Daha ağırını söylemeye edebim elvermiyor)
Feyzullah Keskin, benim yanlış anlaşılan veya maksadını aşan bir şekilde değerlendirilen bir açıklamam seni neden bu kadar üzdü ve üzerine alındın. Yoksa iflah olmaz Kayseri Şeker düşmanı akıldanelerini üzdü de ses senden mi çıkıyor.
Kayseri Şeker bir çiftçi kuruluşu olduğu için görev süremiz içinde hep siyasetin dışında tutmaya çalıştık ve işimize odaklanarak her siyasi görüşten çiftçimize doğru ve başarılı bir hizmet sunmaya çalıştık. Geldiğimiz noktada siz göremeseniz ve anlayamasanız da başarı tarafsız,anlama yeteneğine sahip herkes tarafından açık bir şekilde görülüyor ve kabul ediliyor.
Kayseri Şeker’de suistimal arayanlar veya ahlak dışı, etik dışı davranış arayanlar 2011 öncesi ile ilgili halen devam eden davalara ve içeriklerine baksınlar. Buranın nasıl ahlak dışı bir şekilde ve yöntemle talan edildiğini görsünler.
Biz benzer heveste olanlara bu fırsatı vermedik ve inşallahta vermeyeceğiz.
Siyaseten bir Varlık ortaya koyamayanlar siyasi rakiplerini bırakıpta, Kayseri’nin, çiftçinin ve şeker sektörünün güzide kuruluşuna yalan yanlış ithamlarla saldırarak siyasi prim sağlanamazlar.
Türkiye’de muhalefet sorunu var diyorlardı, El-Hak doğru imiş. Kapasitesiz, bilgisiz, siyasetten anlamayan, hiçbir başarı sağlayamamış kişilerin görev üstlendiği muhalefette elbette sorun olur. Eski kasaba politikacısı kurnazlığı ile günümüz siyasetinde başarı olmaz. Önce bunu anlasınlar. Sonra da bir kısmı CHP’li Aziz Çiftçilerimize ve çalışanlarımıza bir faydaları zaten olmuyor birde onlara, onların ekmek kapısına zarar vermesinler.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum