Bakan ve başkan eşleri sıfır atık toplantısında

AK Parti Kayseri Kadın Kolları tarafından düzenlenen  "Sıfır Atık Yolculuğunda Kadınların Güçlendirilmesi" programına Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin eşi Neşe Özhaseki ve belediye başkanlarının eşleri katıldı.

Bakan ve başkan eşleri sıfır atık toplantısında
19 Kasım 2023 - 17:33
Melikgazi Belediyesi Tiyatro salonundaki "Sıfır Atık Yolculuğunda Kadınların Güçlendirilmesi" toplantısına Neşe Özhaseki ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın eşi Necmiye Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın eşi Fatma Çolakbayrakdar ve diğer belediye başkanları ile ilçe başkanlarının eşleri katıldı.
 Fatma Çolakbayrakdar, toplantı ile ilgili. “AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Sıfır Atık Yolculuğunda Kadınların Güçlendirilmesi" adlı programa Sn Bakanımızın Değerli Eşi Neşe Özhaseki Hanımefendi ve Sn Necmiye Büyükkılıç Hanımefendi ile birlikte katıldık. Emeği geçenlere teşekkür ederim” ifadelerini paylaştı.
AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığından yapılan bilgilendirmede ise, ““Sıfır Atık Yolculuğunda Kadınların Güçlendirilmesi” Programımızı Bakanımız Mehmet Özhaseki’nin eşi sayın Neşe Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’ın eşi Sayın Necmiye Büyükkılıç, İlçe Belediye Başkanlarımızın eşleri ve teşkilatımız ile gerçekleştirdik” denildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum