Bakan Özhaseki deprem konutları için tarih verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki: “Konutlarımızın tamamını da 2025 yılının Eylül ayına kadar tamamlayacağız.”

Bakan Özhaseki deprem konutları için tarih verdi
16 Nisan 2024 - 09:15
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Çabamız, önceliğimiz, işimiz deprem bölgesini bir an evvel ayağa kaldırmak” dedi.

Yapılan çalışmalarla ilgili de bilgi veren Bakan Özhaseki, şu açıklamayı yaptı; “Deprem bölgesindeki çalışmalarımızı ayrıntılı olarak ele aldığımız bir toplantı gerçekleştirdik. Depremden etkilenen şehirlerimizde, 76 bin konutumuzu teslim ettik; yıl sonuna kadar 200 bin konutumuzu teslim etmiş olacağız. Konutlarımızın tamamını da 2025 yılının Eylül ayına kadar tamamlayıp anahtar teslimlerini gerçekleştireceğiz inşallah.

Bu kapsamda, afet konutu ve köy evlerimizin yapımına hızla devam ederken tamamladığımız evlerimizi de hak sahiplerine etap etap teslim ediyoruz. Şehirlerimizin ihyasını sağlayacak altyapı çalışmalarımızı da aynı titizlikle sürdürüyoruz.

Vatandaşlarımızı bir an evvel yuvalarına kavuşturmak, şehirlerimize eski canlılığını kazandırmak için tüm gücümüzle, durup dinlenmeden çalışıyoruz.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum