Bakan açıkladı; İliç'te 20 noktada arama çalışması sürdürülüyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, maden ocağının giriş kapısında görev yapan gazetecilerle sohbet etti

Bakan açıkladı; İliç'te 20 noktada arama çalışması sürdürülüyor
18 Şubat 2024 - 08:12
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, toprak kaymasının yaşandığı Erzincan İliç’deki maden sahasında son durumla ilgili paylaşım yaptı. Bakan, 20 noktada arama yapıldığını belirterek, nöbet bekleyen gazetecilerle de bir araya geldi ve sohbet etti.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Erzincan İliç’te basın mensuplarımızı toprak kaymasının ve arama kurtarma çalışmalarımızın teknik detayları hakkında bilgilendirerek sorularını yanıtladık.

Basın toplantımızın ardından sahayı gezerek 7/24 devam eden çalışmaları yerinden takip ettik. Halihazırda 20’ye yakın noktada iş makineleri ile arama çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kayıp madencilerin aileleri ile de görüşen Bakan, “İlk andan itibaren kazanın gerçekleştiği İliç’te kamuoyunu bilgilendirmek için 24 saat görev yapan gazeteci arkadaşlarımızı ziyaret ettik.

Sahada yürütülen çalışmalar ve yol haritamız konusunda bilgi verdik” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum