Annelere özel eğitimler

Doğa ve insan dostu temizlik ürünleri ailesi Life by Fakir, anneleri “Bebek Cilt Bakımı Etkinliği ve Hamile Okulu”nda buluşturdu.

Annelere özel eğitimler
12 Mart 2024 - 10:50
Ekolojik temizlik ürünleri markası Life by Fakir, anneleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Bebek Cilt Bakımı Eğitimi etkinliğinde ve 10 Mart’ta da Hamile Okulu’nda bir araya getirdi. Anne bebek eğitmeni Esra Ertuğrul eğitmenliğinde gerçekleşen etkinlikler büyük ilgiyle karşılandı ve katılımcılardan olumlu geri bildirimler aldı.

Eğitmen Esra Ertuğrul Bebek Cilt Bakımı Etkinliğinde; Bebek Cilt Bakımı İçin Temel Bilgiler, Bebek Cilt Sorunları, Doğru Temizlik ve Bakım, Güneşten Koruma, Beslenme ve Cilt Sağlığı İlişkisi, Anne-Baba İp Uçları ve Öneriler gibi konular hakkında detaylı bilgileri katılımcılarla paylaştı. Hamile Okulunda ise; Gebelik, Doğuma Hazırlık, Doğum, Emzirme ve Yeni Doğan Bebek Bakımını katılımcılara anlattı. 

Katılımcı anneler, etkinlik boyunca merak ettikleri soruları sorma fırsatı da buldu ve aydınlatıcı cevaplar aldılar. Aynı zamanda, Life by Fakir’in ekolojik ve vegan bebek deterjanları hakkında annelere bilgiler verilerek, bebek çamaşırları için deterjan tercihinin önemine vurgu yapıldı.

Saruhan Kimya ve Temizlik Ürünleri A.Ş. Pazarlama Müdürü Başak Erdoğan, keyifli geçen etkinliklerle ilgili şunları söyledi: “Öncelikle bu organizasyonda bize kapılarını açan ve iş birliği yapan Esra Hanım’a teşekkür ederim. Verdiği değerli bilgilerden katılımcı annelerimiz ile birlikte ben de çok şey öğrendim.

Bir anne olarak bebeğimin cildine dokunduğumda, onun o yumuşak ve pürüzsüz cildi bana birçok duyguyu aynı anda yaşatıyor. Bu özel deneyimler, annelik yolculuğunu daha da değerli kılıyor. Bebeğimizin cildini korumak biz anneler için çok çok önemli bir konu ve onun cildine değen her şeyin güvenilir, sağlıklı, özel olmasını isteriz. Bebeklere özel temizlik, hijyen ürünleri üreten ve bu konuda çalışmalar bir marka olarak böyle bir etkinlikle doğru bilgileri yaymak ve annelerle paylaşmak istedik.

İkinci günkü etkinliğimizde ise, eğitmenimiz anneler için çok özel bir dönem olan hamilelik ve doğum sonrası süreç ile ilgili önemli bilgileri anne adayları ile paylaştı. Katılımcı annelerimize etkinliğimize gösterdikleri ilgiden ötürü de ayrıca teşekkür ediyorum.”

“Sürdürülebilir Yaşamı Önemsiyoruz”

Konuşmasında, Saruhan Kimya olarak sürdürülebilirlik kavramına verdikleri öneme de değinen Başak Erdoğan, “Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz sürdürülebilirlik kavramı yaşanan iklim krizleri ile gündemimizde ilk sıralarda yer alıyor. 2024’te birçok alanda öne çıkan trendlere baktığımızda doğanın sürdürülebilirliğine katkı sağlayan, çevre dostu ürünleri ilk sıralarda görüyoruz. İklim değişikliği, kaynakların tükenmesi, biyolojik çeşitlilik kaybı ve çevresel bozulma gibi sorunlar, sürdürülebilir bir gelecek için acil eylemler gerektiriyor. Biz de firma olarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için ekibimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Sürdürülebilir bir doğal yaşam bizim için en önemli konuların başında geliyor. Doğa dostu çözümler üretmek, kaynakları verimli ve etkili kullanmak şirket kültürümüzün temel unsurları. Doğa dostu ürünlerimizle performans odaklı tüketici beklentisini maksimum oranda karşılarken, dünyada bulunan her canlı için kendimizi sorumlu hissediyoruz.

Sürdürülebilirlik vizyonumuzdan hareketle, kapsamlı Ar-Ge çalışmaları sonucunda ekolojik ve vegan ürünlerden oluşan Life by Fakir markamızı tüketici ile buluşturduk” dedi.

“Bebek Kategorisinde Büyümeyi Hedefliyoruz”

Saruhan Kimya ve Temizlik Ürünleri A.Ş. Ürün Uzmanı Tuba Kaya, Life by Fakir Baby serisine yeni ürünlerin ekleneceğini belirtti: “Bebeklerin hassas cildi özellikle deterjan seçimi yapılırken göz ardı edilmemesi gereken bir konu. İçeriğinde zararlı kimyasallar bulunmayan, çamaşırlarda kalıntı bırakmayan deterjanları tercih etmek gerekiyor. Life by Fakir Baby ürünleri bitkisel ve vegan içeriği ile annelere güven veriyor. Ürünlerimizin bebekler ve hassas cilde sahip bireyler için uygunluğu dermatolojik testlerle de kanıtlanmış bulunuyor.

Bebekler ve hassas cildi olanlar için özel olarak geliştirilmiş Baby serimizde sıvı çamaşır deterjanı, konsantre yumuşatıcı ve doğal yağlardan üretilen granül sabunumuz mevcut. Life by Fakir ürünlerimiz vegan ve Ecomark sertifikalarına sahip. Ürünlerimizin tümü bitkisel kaynaklı aktif madde içermekte ve içeriğinde GDO, SLS, klor, paraben, boya gibi kimyasallar bulunmuyor.

Life by Fakir ürünleri ile bebeğinizin sağlığına özen gösterirken, doğanın sürdürülebilirliğine de katkı sağlayarak ona daha yeşil bir dünya bırakabilirsiniz. Baby serimize yakın zamanda birçok yeni ürün eklenecek, bu kategoride büyümeyi hedefliyoruz.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum