AK Parti ilk toplantısını yaptı

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler sonrasında AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Fatih Üzüm, 45 gün sonra onaylanan yönetim kurulu listesi ile birlikte ilk toplantısını yaptı. Toplantıya Başkan Memduh Büyükkılıç ile birlikte Milletvekili Murat Cahid Cıngı da katıldı.

AK Parti ilk toplantısını yaptı
01 Eylül 2023 - 10:42
AK parti yeni yönetimin belirlenmesinin ardından İl Bakanı Fatih Üzüm başkanlığında ilk toplantısı yaptı. Toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “AK Parti #Kayseri İl Başkanlığımızda düzenlenen Yönetim Kurulu Toplantısı’na Milletvekillerimiz Sayın Şaban Çopuroğlu, Sayın Murat Cahid Cıngı ve Sayın Sayın Bayar Özsoy ile birlikte katılarak, yeni İl Yönetim Kurulumuz ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Başta İl Başkanımız Fatih Üzüm olmak üzere yeni yönetim kurulumuzun şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diler, dava arkadaşlarımıza yürekten başarılar dilerim” dedi.
İl Başkanı Üzüm ise, “Gece gündüz demeden, ülkemizin daha aydınlık yarınları için projelerimizi hayata geçirmek adına el birliğiyle çaba sarf edeceğiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 'ın önderliğinde, partimizin değerleri doğrultusunda milletimize hizmet etmek için azimle ilerleyeceğiz. İl Yönetim Kurulumuz ile ilk toplantımıza katılarak bizlere desteklerini ve temennilerini belirten Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum