17 Yaşındaki Milli Boksör Hikmet Gül Türkmen Kayseri Şampiyonu Oldu

17 Yaşındaki Milli Boksör Hikmet Gül Türkmen Kayseri Şampiyonu Oldu
26 Ocak 2023 - 15:14

Türkiye Boks Federasyonu tarafında 23-26 Ocak 2023 tarihinde Kayseri’de düzenlenen Kayseri Okul Sporları Boks Şampiyonası’nda Milli Boksör Hikmet Gül Türkmen 81 kiloda Kayseri Şampiyonu oldu.  

Kocasinan Belediyesi Spor Merkezi Tesisi’nde düzenlenen müsabakaya 66 sporcu katıldı. Sporcular başarılı olmak için mücadele etti. 17 yaşındaki Milli Boksör Hikmet Gül Türkmen 81 kiloda Kayseri Şampiyonu oldu. Milli Boksör Hikmet Gül Türkmen’in şimdiki hedefi 6-13 Mart 2023 tarihinde Mersin’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda derece elde etmek.

Milli Boksör Hikmet Gül Türkmen:”Başarıya giden yolda durmak yok daha çok çalışacağım. Henüz yolun çok başındayım. İnanıyorum ki bu şampiyonluklar birikecek ve hem şehrimi hem de ülkemi temsil etme noktasında ter dökeceğim. Beni destekleyen en başta aileme çok teşekkür ediyorum ve beni bugünlere getiren Antrenörüm Fatih Töme’ye, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayradar’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ali İhsan Kabakçı beyefendiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Daha iyi olmak için durmadan çalışacağıma söz veriyorum.” dedi.   

YORUMLAR

  • 0 Yorum