14 farklı olayın 3 şüphelisi yakalandı 

14 farklı olayın 3 şüphelisi yakalandı 
07 Mart 2023 - 10:24


Kayseri'de jandarma ekiplerince 14 farklı olay aydınlatıldı. Olayla ilgili 2 şüpheli yakalanırken, 1 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. 


Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kentte huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda, Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Karacabey, Fatih, İdris, Yavuzselim ve Güzelöz Mahallelerinde çeşitli kişilerin evlerinde ve bahçelerinde meydana gelen evden hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal, mala zarar verme, haberleşme ve enerji nakil kablo hırsızlığı ve işyerinden hırsızlık olayları olmak üzere toplam 14 hırsızlık olayı aydınlatıldı. 

Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığınca ilk 2 olayın müracaatının alınmasından sonra JASAT ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde söz konusu faili meçhul hırsızlık olaylarını şüpheliler C.B. ve İ.A isimli şahısların M.A. üzerine kayıtlı 51 plakalı araç ile gerçekleştiklerini tespit edildi. 
C.B, İ.A ve M.A. isimli şüphelilerin çaldıkları malzemelerin bir kısmı, Niğde İli Çiftlik İlçesinde bulunan ikametlerinde ekiplerin yaptığı arama sonucunda ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili araç sahibi M.A. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken C.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Develi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. İ.A.'yı arama çalışmaları sürüyor.  


YORUMLAR

  • 0 Yorum