Sığınmacıların Çeteleşmelerine Fırsat Vermeyin

Sığınmacıların Çeteleşmelerine Fırsat Vermeyin
14 Haziran 2021 - 09:53

İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık, geçen hafta Fevziçakmak Mahallesinde gerçekleştiği ifade edilen olay üzerine bir basın açıklaması yapmıştır. Sayın Işık yaptığı basın açıklamasında, Suriyeli bir grup ile bir gencin arasında yaşanan olaya değinerek, sığınmacı konumunda bulunan Suriyelilerin çeteleşmesine fırsat verilmemesi gerektiğini ifade etti.

İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık'ın Yapmış Olduğu Açıkla Şu Şekildedir;
Değerli Kayserili hemşerilerimiz. Fevziçakmak Mahallemizde bir hafta evvel, evlerinin önünde Ahmet Şahin isimli, gencimize saldıran Suriyeliler, araya giren baba Çetin Şahin'ide ağır şekilde darp etmişlerdir. Bu esnada sokakta bulunan Yiğit Akali isimli 6 yaşındaki yavrumuza da tekmelemek suretiyle bacağının kırılmasına sebebiyet vermişlerdir. Emniyet güçlerimizin zamanında araya girmesiyle bu menfur olan vahim boyutlara ulaşmadan kontrol altına alınabilmiştir.

Bu Olaylar Kesinlikle Münferit Olaylar Değildir
Olayların yatışmasına mütakip, oğlunun ayağı kırılan şahsen de tanıdığımız Akali ailesini ve Ahmet Şahin, Çetin Şahin Ailesini ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi iletip sıkıntılarını ve dertlerini dinledik. Akabinde, mahalledeki vatandaşlarımızın da bu konularda ki dertlerini dinledik. Bu görüşler ışığında yetkililere sesleniyoruz. Suriyeli sığınmacıların çıkartmış olduğu olaylar kesinlikle münferit olaylar değildir. Ailelerden ve halktan duyduğumuz sözleri burada aktarmaktan imtina ediyoruz. Lütfen sığınmacıların çeteleşmelerine fırsat vermeyiniz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum