Kırmızı halıda çabasız ve doğal saçlar

Kırmızı halıda çabasız ve doğal saçlar
12 Temmuz 2021 - 15:09

Avrupa’nın en önemli sinema organizasyonlarından biri olan Cannes Film Festivali’nin bu yıl 74’üncüsü düzenlendi. Koronavirüs pandemisinden nasibini alan festivalde, kırmızı halı stilleri yine dikkat çekti. Kırmızı halıda yürüyen yıldızlar kostümleriyle olduğu kadar saç stilleriyle de dikkat çekti. MOS Nişantaşı’nın Saç Stilistleri Ali Subaşı ve Erkan Uzelli, “Kırmızı halıda yürüyen kadınlar klasik topuz modellerinden vazgeçemiyor. Topuz dışında, bu yıl tercihi doğallıktan yana olanları da görüyoruz” diyerek 74. Cannes Film Festivali’nin saç stilleri hakkında konuştu.

Pandeminin etkisinin hissedildiği 74. Cannes Film Festivali’nde, kırmızı halıda yürüyenlerin sayısı önceki yıllara göre azdı. Bu duruma rağmen kırmızı halı stilleri son derece görkemliydi. Ünlülerin yaratıcı ve cesur kostümlerini tamamlayan saç stilleri de her zamanki gibi konuşulmaya değerdi. MOS Nişantaşı’nın Saç Stilistleri Ali Subaşı ve Erkan Uzelli, “Kırmızı halıda yürüyen kadınlar klasik topuz modellerinden vazgeçemiyor. Topuz dışında bu yıl, tercihini doğallıktan yana kullananları da görüyoruz. Kırmızı halının saç stilleri, düğün sezonunun açıldığı bu mevsimde kadınlara ilham oluyor” diyerek kırmızı halının saç stillerini yorumladı.

 

“Ortadan ayrılan saçlarla daima şık görünün”

Nostaljik aynı zamanda modern görünen, ortadan ayrılıp kulak arkasında sabitlenen saçların son yıllarda tekrar popüler olduğunu söyleyen Ali Subaşı, “Ortadan ayrılıp kulak arkasında sabitlenerek omuzlardan aşağı dökülen saçlar, kırmızı halıda yürüyen yıldızların ilk tercihleri arasında. Uzun, kısa, düz veya kıvırcık, her saç şekline uygun bu modelle daima şık bir görünüm yakalayabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Kırmızı halıda çabasız ve doğal saçlar

Günlük hayatta vazgeçilmeyen doğal bukleler kırmızı halıda da sıkça yer alıyor. Erkan Uzelli, “Son yıllarda, her alanda doğallığa dönüş söz konusu. Bu doğallık saçlara da yansıyor. Kırmızı halıda da çabasız, doğal saçları daha çok göreceğiz” dedi.

 

Modern ve minimalist bir görünüm

 

Modern ve minimalist topuzlar Cannes güzellik stillerinin en çok öne çıkan detaylarından. Dağınık, sıkı, düşük, tepeden topuzların gece gündüz fark etmeden tercih edilebileceğini söyleyen saç stilisti Ali Subaşı, “Kırmızı halıda gördüğümüz topuz modellerini, arkadaşlarınızla akşam yemeği yerken, nişana veya mezuniyete giderken, kısacası her etkinlik için tercih edebilirsiniz. Yıldızların kırmızı halı tercihleri, evde iki dakikada yapılmış gibi görünen ama aynı zamanda çok şık ve minimalist bir stile sahip saç modellerinin günlük hayatta kullanılabileceğini kanıtlıyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum