Kayserispor'dan Savunma Hattı'na Takviyeler

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor savunma hattına takviye yapacak. Yeni sezonda hedef çıtasını üst sıralara çıkaran ve bu doğrultuda çalışmalar yapan sarı kırmızılı kulüp, önceliği savunmaya verdi. Defans hattını sağlam tutmayı hedefleyen Kayserispor, yerli ve yabancı stoper takviyesi yapacak

Kayserispor'dan Savunma Hattı'na Takviyeler
15 Haziran 2021 - 05:36
Lucas Africo Sesleri
Hes Kablo Kayserispor, Portekiz ekibi Maritimo’da forma giyen 26 yaşındaki stoper Lucas Africo’yu kadrosuna katmak istiyor. Bonservis bedeli 400 bin euro olan Lucas Africo için sarı kırmızılı kulüp kiralama teklifinde bulunacak. Kayserispor, bonservis bedelinde Maritimo ile anlaşma sağlayabilirse, Lucas Africo kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan imzayı atacak. Kayserispor, oyuncuyu kiralık ya da bonservisi ile almak istiyor. Taraflar anlaşamaz ise Kayserispor rotayı diğer isimlere çevirecek. 
Sadık Çiftpınar Girişimleri
Hes Kablo Kayserispor yönetimi Sadık Çiftpınar için girişimlerde bulundu. 30 Haziran 2022’de Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek Sadık Çiftpınar’ı Kayserispor kadrosuna katmak istiyor. Sadık Çiftpınar’a Süper Lig’den bir çok takım talip oldu. Ciddi girişimlerde bulunan diğer takımlar ise Süper Lig’in çiçeği burnunda takımları Altay ve Giresunspor oldu. Ancak Kayserispor, yabancı kuralı sonrası rotasını yerli isimlere yönlendirerek alternatifleri çoğaltmak istiyor. Teknik direktör Yalçın Koşukavak’ta kadrosundaki alternatiflerin çoğalmasını istiyor. Kayserispor, Sadık Çiftpınar’ı kadrosuna katmak için ısrarcı davranacak.
HABER: Yusuf KAYA 

YORUMLAR

  • 0 Yorum