"Kayserispor Avrupa kupalarına katılan takımlardan biri olacak."

"Kayserispor Avrupa kupalarına katılan takımlardan biri olacak."
12 Haziran 2021 - 17:24

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor’un sportif direktörü Ali Naibi yeni sezon için hedefleri belirledi. Yeni sezon hedefleri doğrultusunda çalışmalar yapan Ali Naibi, “Kayserispor Avrupa kupalarına katılan takımlardan biri olacak.” dedi.
Hes Kablo Kayserispor ile anlaşmaya varan sportif direktör Ali Naibi, gelecek sezon planlarını açıkladı. Son 2 senedir Kayserispor’un zor zamanlardan geçtiğini vurgulayan Ali Naibi, şunları kaydetti, “2 senedir zor günler geçiren Kayserispor’u korkulu rüyadan uzak tutmak, sonrasında ise Avrupa kupalarına katılmak adına çaba sarf eden bir ekip oluşturmak istiyoruz. Kayserispor’u tepe takımların hemen peşinde sürekli mücadele eden takım konumuna getirmek istiyoruz. Tabi ki bunu 1 sene de başarmamız mümkün değil. Bir iki sezon içerisinde bunu başarabileceğimizi düşünüyorum.” ifadelerine yer verdi.
“Zor Bir Göreve Geldim”
Hes Kablo Kayserispor ile anlaşmaya vardığı süreci özetleyen Ali Naibi, zor bir göreve geldiğini belirterek şunları aktardı, “Kayserispor ile anlaşmak adına Kayseri’ye geldiğimde tesisleri gezdim. Yapabileceklerimizi konuştuk. Başkanımız, 2 sene içerisinde yaşananları anlattı. Kulübün durumunu izah etti. Kayserispor’a neler yapabileceğimi düşünüp tartıp karara vardım. Açıkçası zor bir göreve geldim. Ama Türkiye’de kolay bir kulüp yok görev yapmak adına. Kayserispor’un farklı bir yanı burada büyük potansiyeli olması. Muhteşem tesisleri var, stadı var, arkasında iyi bir desteği var. Bu potansiyeli tekrardan ortaya çıkarıp 2 yıldır yaşanan korkulu rüyadan uyanıp önümüzdeki süreçte daha güçlü, büyüklerin ardında yer alan güçlü bir takım olması adına görevi kabul ettim.” açıklamasında bulundu.
HABER: Yusuf KAYA

YORUMLAR

  • 0 Yorum