Develi’nin Tescilli Gacerine Çemen's’den Destek


Develi’nin Tescilli Gacerine Çemen's’den Destek

 

“Ustasının Elinden” sloganıyla 12 yılı aşkın süredir Kayseri Mutfağını ve yöresel ürünlerini ülkemizde başarılı bir şekilde temsil eden Çemen's Restoranlarının kurucusu Hülya Tiritoğlu, İlçe Kaymakamımız Mehmet Tunç ve Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar’la birlikte ilçemiz Kadın Girişimciler Kooperatifi’nin satış ofisi Gacer Kafe’yi ziyaret etti.

Yaklaşık 3 yıl önce genetiği değiştirilmemiş atalık buğday olan Gacer’i, Kayseri’de tanıtmak için üretim merkezlerinde arge çalışmalarına başladıklarını belirten Tiritoğlu “Çemen’s olarak bizler organik ve genetiği değiştirilmemiş ürünlere büyük önem veriyoruz. Yüksek kalitede protein, nişasta ve mineral içeriğine sahip ve genetiği değiştirilmemiş olan Develi Gacerini de müşterilerimizle buluşturuyor ve bu lezzetle tanışmalarını sağlıyoruz. Müşterilerimizden de bu hususta çok olumlu tepkiler aldık. Coğrafyamızın bu nadide ürününü daha çok tanıtmak için faaliyetlerimiz devam etmektedir. Develi’deki kadınları üretime dahil eden, Develi’nin gaceri başta olmak üzere organik ürünlerinden lezzetler üreten böyle bir kooperatifi hayata geçiren Kaymakamlığımıza ve Belediyemize çok teşekkür ediyor; kadınlarımızı tebrik ediyorum. İnşallah Çemen’s olarak bizler de elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Çemen’s’in desteğinin Kadın Kooperatifinin üretimine özellikle de gacerin tanıtılmasına büyük destek sağlayacağını belirten Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar Çemen's Restoranlarının kurucusu Hülya Tiritoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.