Çalışan Üreten Kadın Girişimci Bayanlarla Türkiye Yüzyılına doğru

Çalışan Üreten Kadın Girişimci Bayanlarla Türkiye Yüzyılına doğru
19 Mart 2023 - 15:28
Çalışan Üreten Kadın Girişimci Bayanlarla Türkiye Yüzyılına doğru
İş insanı ve Kocasinan Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Aysel Danacı, tüm kadınların hem iş hayatına hemde siyasete atılması gerektiğini söyledi. 10 yıl önce mikro kredi ile iş hayatına başlayan ve çalışkanlığı ile ön plana çıkan Aysel Danacı, metropolhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Necmettin ÇUHADAROĞLU 'nun sorularını cevapladı. 
Danacı, siyasete atılmasında da iş hayatında da eşinden büyük destek gördüğünü hatırlatarak, kadının yeri evi mutlaka olmalı ama siyasettede iş hayatında da kadın mutlaka olmalı dedi. İş hayatında tabiki zorluklar çektim. Ama yılmadım, çok şükür başardımda diyen Danacı, siyasette olmamı eşim çok istemese de ''kadının heryerde adı olmalı'' dedi. 
AK Parti Kocasinan meclis üyesi Aysel Danacı siyasetin uzun soluklu bir iş olduğunu, kadınların mutlaka siyasettede olmaları gerektiğine vurgu yaparak ''amacınız rabbimin rızasını kazanmaksa'' her yerde işiniz rast gider. Bir yetime dokunmak, bir fakir uzanmak, bir garibana yardım etmek isterseniz rabbimde sizin işinizi rast getiriyor. Niyet hayr, akibet hayr. Bu sebeple Türkiye yüzyılına doğru ilerlerken mutlaka kadın siyasetcilere ihtiyaç var. Bizler elimizden gelen gayreti göstereceğiz dedi. 
Haber: Necmettin ÇUHADAROĞLU  

YORUMLAR

  • 0 Yorum