Berna Laçin ve Gülben Ergen'ın Neden Kavga Etti

Berna Laçin Twıtter hesabından Gülben Ergen’in‘’Yakarım, Roma’yı da yakarım şarkısını söylemesi üzerine yaptığı açıklama iki sanatçı arasında kavgaya neden oldu.

Berna Laçin ve Gülben Ergen'ın Neden Kavga Etti
01 Ağustos 2021 - 21:06
Berna Laçin; Yalıkavak’ta Gülben Ergen’in programında “Yakarım Roma’yı da yakarım” diye bütün beldeyi inletiyor aynı dakikalarda Bodrum’un doğal kalmış tek koyu Mazı yangından tahliye ediliyor. Distopik film olsa bu kadar olmaz! açıklamasına Gülben Ergen’den cevap gecikmedi.









SANA HİÇ YAKIŞMADI
Gülben Ergen kim?
Sanatçı Ergen’de ‘’ Berna bu nasıl bir yorum. O sahnede aylardır yaşamaya mücadelesi veren müzisyenler var. Sosyalleşmeyi, müziği, sanatı özlemiş insanlar var. Yasaklardan yeni çıkıldı. Repertuardan şarkı cımbızlamak ve bu acıyla, ülke yanarken, hepimiz perişanken, provoke etmek sana hiç yakışmadı ‘’ifadelerini kullandı.









BAKIŞ AÇISI DİYELİM
Berna Laçin’de Repertuar seçimine şaşkınlığımla müzisyenlerin para kazanması bağlantısını kuramasam da geliri en az olan sahne sanatlarının bir mensubu olarak pandemi mağduriyetini yeterince yakından biliyorum. Hassasiyetime saygı beklemeyeyim en iyisi ben bakış açına saygı duymakla yetineyim.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum